Parallax Image

Nieuws & Promoties

Hier opent de eerste Albert Heijn in de Brusselse Rand de deuren

Een uur voor de opening van een nieuwe winkel van Albert Heijn in het winkelcentrum EXIT 8 stond woensdag al een lange rij klanten te wachten. Het bedrijf stelt 50 mensen tewerk.

37 kruidenierswinkels telt Albert Heijn intussen al sinds het sinds 2011 de eerste winkel op Belgisch grondgebied opende. En Albert Heijn blijft uitbreiden, want gisteren opende een nieuwe vestiging langs de Romeinsesteenweg in Wemmel. Daarmee is de allereerste Albert Heijn aan de rand van Brussel en de twee Albert Heijn-winkel in Vlaams-Brabant een feit. Dat er vraag naar is, bleek alvast uit de lange rij wachtenden die een uur voor de officiële opening al aan de inkom stonden te wachten.

Franchisenemer Jan Peeters, die z’n vijfde Albert Heijn-winkel opent, is tevreden. “Om de inwoners van Wemmel en Brussel te laten kennismaken met ons verrassend assortiment en Hollandse prijzen, trokken we een 50-tal gemotiveerde medewerkers.”

De nieuwe vestiging is eigendom van de groep Aura Estates, investeerder en ontwikkelaar in commercieel en residentieel vastgoed uit Strombeek-Bever. Zaakvoerder Dimitri Saren en projectverantwoordelijke Raf De Blay van Aura Estates zijn bijzonder blij met de komst van warenhuisketen Albert Heijn.

Bekijk het artikel in het Nieuwsblad.

LIGGING

Adres

Romeinsesteenweg 868, 1780 Wemmel

Ligging

EXIT 8 is gelegen langsheen de Romeinsesteenweg, kant Wemmel, ter hoogte van de afrit nr. 8 op de Brusselse Ring, op een boogscheut van de Heizel-site.

Parking

56 gratis parkeerplaatsen
Winkels bereikbaar met 2 ruime liften

Openbaar vervoer

Buslijn 820 op 200 meter - www.delijn.be
Metrohalte Boudewijn op 500 meter - www.stib-mivb.be

Wagen

Naar EXIT 8 : neem afslag 9 Jette of afslag 8 Wemmel
Van EXIT 8: neem afslag 8 Wemmel richting E40 of E19

Nog 400 m² multifunctionele ruimte te huur – contacteer ons via info@aura.eu.com of +32 495 87 21 31