Parallax Image

Nieuws & Promoties

A-Mode eerste winkel in winkelcomplex 'Exit 8'

In totaal 3.800m2 voor drie grote nieuwe winkels in Wemmel.

Op de Romeinsesteenweg 868 opent A-Mode nu vrijdag in het nieuwe winkelcomplex Exit 8 een nieuwe winkel. Exit 8 is een nieuw modern winkelcomplex van 3.800m2 voor drie grote winkels. Ook Albert Heijn plant er een vestiging.

Wat in 1925 als een kleine familiezaak begon in Aartrijke, is een kleine eeuw later uitgegroeid tot een heuse winkelfamilie, met ook vestigingen van A-Mode in Brugge, Oostende, Poperinge en Veurne. Daar komen vandaag dus nog twee winkels bij: de zesde in het Vlaams-Brabantse Wemmel, in het gloednieuwe winkelcomplex 'EXIT 8' langsheen de Romeinsesteenweg en nummer zeven in Estaimpuis, op de grens met Frankrijk. "Met vijf vestigingen is de A-Modefamilie sterk vertegenwoordigd in West-Vlaanderen. Om overal betaalbare mode bij de mensen te brengen - en daarmee gepaard gaand de continuïteit van ons familiebedrijf te verzekeren - werd ook voorbij de provinciegrenzen gekeken", vertelt Axel Claeys, zaakvoerder en zoon van Jozef Claeys, oprichter van A-Mode. "Met de winkels in Wemmel en Estaimpuis bereiken we heel wat nieuwe mensen die op zoek zijn naar mooie modemerken en meer winkelbeleving. In de winkelrekken van A-Mode hangen meer dan 50 modemerken voor het ganse gezin, over generaties heen, voor jong of al iets ouder," zegt Claeys.

Het winkelproject 'EXIT 8' in Wemmel is een realisatie van de firma Aura Estates, investeerder en ontwikkelaar in bedrijfsgebouwen, winkel- en woonprojecten. "Dit winkelcomplex beantwoordt aan onze bedrijfsfilosofie: een project op maat, op de juiste ligging en met goede architectuur. De naam van het project verwijst naar de nabijgelegen op- en afrit nummer 8 langs de Brusselse Ring", zegt CEO Dimitri Saerens.

Naast het project 'Exit 8' herontwikkelt Aura Estates ook verlaten of vervuilde sites, zoals de vroegere brouwerij Ginder-Ale in Merchtem dat zal omgevormd worden naar een multifunctioneel project met ruimte voor winkelen, wonen en ontspanning. De A-mode-winkel in Wemmel opent op vrijdag 26 augustus.

LIGGING

Adres

Romeinsesteenweg 868, 1780 Wemmel

Ligging

EXIT 8 is gelegen langsheen de Romeinsesteenweg, kant Wemmel, ter hoogte van de afrit nr. 8 op de Brusselse Ring, op een boogscheut van de Heizel-site.

Parking

56 gratis parkeerplaatsen
Winkels bereikbaar met 2 ruime liften

Openbaar vervoer

Buslijn 820 op 200 meter - www.delijn.be
Metrohalte Boudewijn op 500 meter - www.stib-mivb.be

Wagen

Naar EXIT 8 : neem afslag 9 Jette of afslag 8 Wemmel
Van EXIT 8: neem afslag 8 Wemmel richting E40 of E19

Nog 400 m² multifunctionele ruimte te huur – contacteer ons via info@aura.eu.com of +32 495 87 21 31